Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di salsiccia fresca, spellata e sbriciolata
- 230 g di farro perlato (cottura 30 minuti)
- 150 g di vino rosso
- 700 g di acqua
-
1
dado per brodo di carne
of 1 cucchiaino di sale - 1 pizzico di pepe nero macinato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1682 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 21.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di farro alla contadina
50min
Farrotto alla zucca e salsiccia
45min
Zuppa di pollo e mandorle
45min
Minestra di cereali e ceci
45min
Minestra finocchi, orzo e farro
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1h 10min
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30 min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Minestra di farro e ceci
1h 10min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Zuppa di legumi e cereali
1h