Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di scalogno in quarti (1 scalogno)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 - 4 cucchiai di farina tipo 00
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi a pezzi molto piccoli
- ½ cucchiaio colmo di bacche di ginepro
- 50 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di mele cotogne, sbucciate e a pezzi (1 mela cotogna)
- 180 g di mele rosse, sbucciate e a pezzi (1 mela)
-
400
g di brodo di carne caldo
of 400 g di acqua calda + 1.5 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1088 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 16.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1h 30min
Manzo con olive e peperoni
35min
Cinghiale ai frutti di bosco
26u.
Petto di pollo al limone in salsa di sedano
35min
Pollo al limone
50 min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Pollo alla birra bruna
3 Std.
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50 min
Maiale alle prugne
35min
Fettine di lonza in crema di prugne
1 godz. 20 min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55 Min
Spezzatino di vitello al curry
40min