Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di scalogno in quarti (1 scalogno)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 - 4 cucchiai di farina tipo 00
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi a pezzi molto piccoli
- ½ cucchiaio colmo di bacche di ginepro
- 50 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di mele cotogne, sbucciate e a pezzi (1 mela cotogna)
- 180 g di mele rosse, sbucciate e a pezzi (1 mela)
-
400
g di brodo di carne caldo
of 400 g di acqua calda + 1.5 cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1088 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 16.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Creme brûlée (senza lattosio)
25min
Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto
1h 30min
Blanquette di vitello
1h 30min
Insalata di cozze e salsa al lime
40min
Manzo con olive e peperoni
35min
Spezzatino di vitello al curry
40min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1h 30min
Spezzatino di vitello con patate e mele
1h 25min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1h