Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di mollica di pane
- 30 - 50 g di latte per ammollare il pane
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 300 g di petti di tacchino a pezzi
- 150 g di lenticchie lessate (se in scatola si intende il peso sgocciolato)
- 2 uova
- 50 g di pancetta di maiale a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 80 g di farina
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1577 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 26.7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hamburger impanato di tacchino e spinaci
35 min
Polpettone vegetariano
1 Std. 30 Min
Polpettine di ceci
1h 5 min
Polpette di merluzzo e patate
55 Min
Polpette al sugo
45 min
Polpette di ceci, salvia e rosmarino
35 min
Polpette di ceci e prosciutto con zucca fritta
25 min
Polpettone di purè di patate e carne
1 Std.
Polpette di tacchino e spinaci
40 Min
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35 min
Svizzere vegetariane
1 Std. 30 Min
Chicche di ricotta e farina di lenticchie (senza glutine)
1 Std.