Torta salata al tonno e ciliegini

Torta salata al tonno e ciliegini

4.4 68 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
8 porzioni

Ingrediënten

Pasta al vino
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di vino bianco secco
  • 300 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di sale
Ripieno
  • 200 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 3 uova
  • 50 g di latte
  • 40 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 300 g di tonno in scatola al naturale ben sgocciolato
  • 2 cucchiaini di capperi sott'aceto sgocciolati
  • 6 di filetti di acciuga sott'olio a pezzi piccoli
  • 2 pizzichi di origano secco
  • 12 di pomodori ciliegino a metà

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 19.7 g
Calorieën 1406 kJ / 336 kcal
Vetten 15.6 g
Vezels 1.4 g
Koolhydraten 31.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...