Risotto alle more

Risotto alle more

3.9 27 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 50 g di scalogno a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino bianco
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 200 g di more

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 404 mg
Eiwitten 15.2 g
Calorieën 2012.8 kJ / 480.8 kcal
Vetten 15 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 5.4 g
Koolhydraten 68.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...