Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 200 g di more
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2012.8 kJ / 480.8 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 404 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min
Risotto rosmarino e speck
25min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto fragole e cioccolato
30min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto fragole e pesto di rose
40min
Risotto alla melagrana e coppa
35min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35min
Risotto con uva e funghi
30min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min