Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale affumicato
- 8 fette di carpaccio di pesce spada
- 10 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1979 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 38.8 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone con zucchine in crosta
1h
Pesce spada al salmoriglio
5min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1h
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 godz. 10 min
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Spada alle erbe con olive
40 min
Spigola con uvetta e pinoli
45 min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8 Std. 40 Min
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1h
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Calamaretti ai pistacchi
30 min