Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti

Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti

4.6 18 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 600 g di filetti di cernia
  • 1 scalogno
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale grosso
  • 200 g di porro a rondelle
  • 20 g farina
  • olio di semi di arachide per frittura
  • 1 pizzico di pepe macinato

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 4 porzioni

Eiwitten 113.2 g
Calorieën 7916 kJ / 1892 kcal
Vetten 142.7 g
Koolhydraten 41.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...