Compatibele versies
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di filetti di cernia
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 200 g di porro a rondelle
- 20 g di farina
- olio di semi di arachide per frittura
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 7916 kJ / 1892 kcal
- Eiwitten
- 113.2 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 142.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Fagottini di sogliola con verdure
55min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 Min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 Min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 Min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Anelli di totano su crema di piselli
40min