Compatibele versies
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di filetti di cernia
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 200 g di porro a rondelle
- 20 g di farina
- olio di semi di arachide per frittura
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 7916 kJ / 1892 kcal
- Eiwitten
- 113.2 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 142.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di salmone con crema di zucca
35 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40min
Fagottini di sogliola con verdure
55min
Salmone al cartoccio e cous cous con pomodori secchi
35 Min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 Min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Pesce spada all'arancia
40min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min