Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 50 g di rucola, lavata
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 30 g di pomodori secchi
- 1200 g di acqua
- 320 g di riso integrale
- 30 g di uvetta passa, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2820.4 kJ / 674.1 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 74.2 g
- Vetten
- 36.5 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di riso integrale, tonno e zucchine
40min
Penne seitan, mandorle e salvia
20 min
Tagliatelle di farro al pesto di avocado
1h
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min
Insalata di riso nero al profumo di cannella
45min
Orzo con straccetti di tacchino al limone
40min
Riso basmati integrale con sgombro, pomodorini secchi e pistacchi
45min
Farrotto integrale alle verdure
50min
Riso integrale con bietole
1h 15 min
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1h
Cous cous integrale con zucchine, ceci e bacche di goji
30min
Risotto integrale ai profumi mediterranei
45min