Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 50 g di rucola, lavata
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 30 g di pomodori secchi
- 1200 g di acqua
- 320 g di riso integrale
- 30 g di uvetta passa, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2820.4 kJ / 674.1 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 74.2 g
- Vetten
- 36.5 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1h 35 min
Riso basmati pesto e pomodorini secchi sott'olio
30 min
Misto di cereali con zucchine alla menta e tonno
35min
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40 min
Insalata di quinoa, zucchine e seitan in vasetto
45 min
Insalata di farro con ravanelli e rucola
40 min
Quinoa alla caprese
30 min
Riso basmati integrale con sgombro, pomodorini secchi e pistacchi
45 min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1 godz. 5 min
Insalata di quinoa e lenticchie
35min
Farrotto integrale alle verdure
50 min
Zuppa di quinoa (senza glutine)
55 min