Riso integrale al pesto di rucola

Riso integrale al pesto di rucola

4.5 31 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di mandorle pelate
  • 1 spicchio di aglio (optioneel)
  • 50 g di rucola lavata
  • 100 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 pizzico di sale
  • 30 g di pomodori secchi
  • 1200 g di acqua
  • 320 g di riso integrale
  • 30 g di uvetta passa ammollata in acqua tiepida e strizzata

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 14.9 g
Calorieën 2820.4 kJ / 674.1 kcal
Vetten 36.5 g
Vezels 6.1 g
Koolhydraten 74.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...