Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 arancia, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a filetti (4 filetti da 150 g circa cadauno)
- 500 g di acqua
- 350 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 500 g di cavolo romano, le cimette
- 1 cucchiaini rasi di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1184 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 38.2 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Baccalà, patate e funghi
45min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Alici ripiene al Varoma
50min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Baccalá alle olive
25 Min
Calamari alla marchigiana
35min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min