Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 arancia, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato a filetti (4 filetti da 150 g circa cadauno)
- 500 g di acqua
- 350 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 500 g di cavolo romano, le cimette
- 1 cucchiaini rasi di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1184 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 38.2 g
- Koolhydraten
- 17.8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Mousse di baccalà
45min
Tartellette di scarola
1h 15 min
Seppie in zimino
40min
Baccalà alla ligure
1u.
Alici ripiene al Varoma
50min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Alici alla Reggina
45min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50min
Baccalá alle olive
25min