Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
TM31 TM5 TM6

Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano

4.5 (30 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 arancia, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
  • 1 limone, la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologica)
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 600 g di baccalà ammollato e dissalato a filetti (4 filetti da 150 g circa cadauno)
  • 500 g di acqua
  • 350 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
  • 500 g di cavolo romano, le cimette
  • 1 cucchiaini rasi di sale + q.b.

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1184 kJ / 283 kcal
Eiwitten
38.2 g
Koolhydraten
17.8 g
Vetten
7 g
Vezels
4.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten