Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g di pasta sfoglia pronta rettangolare
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco (optioneel)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di seppioline tagliate ad anelli
- 2 pizzichi di sale
- 1 scalogno a metà
- 230 g di fagioli cannellini in scatola sciacquati e sgocciolati
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1430.2 kJ / 341.8 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e scampi
2u.
Crema di ceci con vongole
40min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1u.
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Vellutata di fagioli e cozze
1 Std. 5 Min
Bignè al ripieno di gamberetti
1u. 20min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1u. 20min
Crema di patate con polpo
1u.
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1u.
Lumachine piccanti su crema di fagioli cannellini
1h 30 min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10min