Cestini di seppioline e vellutata di cannellini

Cestini di seppioline e vellutata di cannellini

4.6 5 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
6 pezzi

Ingrediënten

  • 280 g di pasta sfoglia pronta rettangolare
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino rosso secco (optioneel)
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di seppioline tagliate ad anelli
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 scalogno a metà
  • 230 g di fagioli cannellini in scatola sciacquati e sgocciolati

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 14.4 g
Calorieën 1430.2 kJ / 341.8 kcal
Vetten 21 g
Vezels 2.7 g
Koolhydraten 23.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...