Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g di pasta sfoglia pronta rettangolare
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco (optioneel)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di seppioline tagliate ad anelli
- 2 pizzichi di sale
- 1 scalogno a metà
- 230 g di fagioli cannellini in scatola sciacquati e sgocciolati
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1430.2 kJ / 341.8 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50min
Vellutata di fagioli e cozze
1h 5min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45min
Vellutata di piselli con tortino di patate e gamberi
1h
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30min
Brandada di baccalà alla portoghese
1h 30min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Crema di ceci con vongole
40min