Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema di zucca e patate
- 500 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 200 g di polpa di zucca a dadini piccoli (1 cm)
- 150 g di patate, pelate e a dadini piccoli (1 cm)
- 100 g di cipolla in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Salsiccia
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di salsiccia di maiale, senza pelle e sbriciolata
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) tagliata a zeste
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 699 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 13.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1 Std.
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 Min
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min
Bicchierini capresi
30 Min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Soufflé alla salsiccia e zucca
1 Std. 30 Min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Bicchierini prosciutto e piselli
35 Min
Bicchierini di zucca, gamberi e pancetta croccante (Bimby Friend)
40 Min
Bignè con tre mousse
2 Std.
Mousse di carote e sedano
40 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min