Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lumachine
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro
- 100 g di vino bianco secco
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 800 g di lumachine di mare, spurgate e lavate (vedere consigli)
Crema di cannellini
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 450 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 288 kJ / 69 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Crema di ceci con vongole
40min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Purè di cavolo viola
40min
Vellutata di verdura e frutti di mare
45min
Pappa al pomodoro
35min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50min