Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g di acqua
- 200 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 320 g di riso rosso (cottura 20-25 minuti)
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di peperone giallo a pezzi (1-2 cm)
- 250 g di cimette di cavolfiore bianco
- 150 g di cetriolini sott'aceto a fettine
- 100 g di olive nere denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1406 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 15.4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso nero vegetariano
35min
Insalata di riso rosso e mele
50min
Insalata di orzo con verdure (vegan)
55min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40min
Quinoa alla caprese
30min
Insalata di riso nero al profumo di cannella
45 min
Insalata rossa
35min
Insalata di riso nero
1u.
Insalata di riso integrale (vegan)
1u.
Insalata di riso integrale, tonno e zucchine
40min
Grano saraceno con pomodorini e basilico
30min
Insalata di miglio e tonno
55min