Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g di acqua
- 200 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 320 g di riso rosso (cottura 20-25 minuti)
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di peperone giallo a pezzi (1-2 cm)
- 250 g di cimette di cavolfiore bianco
- 150 g di cetriolini sott'aceto a fettine
- 100 g di olive nere denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1406 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 15.4 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo e pesce in insalata
1h 15 min
Salmone fresco in insalata di fagiolini e uova
40min
Insalata di riso rosso calamari e carciofi
50min
Insalata di farro con ravanelli e rucola
40min
Riso venere con radicchio rosso e pollo
3h 30min
Insalata rossa
35 Min
Insalata di riso parboiled
55min
Insalata di riso nero
1h
Insalata di riso integrale (vegan)
1h
Riso nero vegetariano
35 Min
Insalata di riso rosso e mele
50min
Riso integrale al pesto di rucola
45min