Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù di calamaretti
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di calamari freschi, a striscioline
- 60 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
Polenta
- 1500 g di acqua
- 2 bustine di nero di seppia liquido
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bramata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2606 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 85.1 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Moscardini al limone
30min
Filetto con carciofi in crosta (senza glutine)
2 Std. 10 Min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Scampetti con maionese alla senape
30min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1h
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Risotto al nero di seppia
35min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45 min