Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù di calamaretti
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di calamari freschi, a striscioline
- 60 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
Polenta
- 1500 g di acqua
- 2 bustine di nero di seppia liquido
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di mais bramata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2606 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 85.1 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpetti affogati
45 Min
Moscardini al limone
30 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Risotto al nero di seppia
35 Min
Polpetti all'inferno
40 Min
Polpo in rosso
35 Min
Seppie in zimino
40 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Polpo al vino rosso
1 Std.
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 Min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 Std. 30 Min
Risotto al nero di calamari
40 Min