Polenta al nero di seppia con ragù di calamari

Polenta al nero di seppia con ragù di calamari

4.4 20 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
4 porzioni

Ingrediënten

Ragù di calamaretti
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di calamari freschi a striscioline
  • 60 g di vino bianco secco
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 20 g di concentrato di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
Polenta
  • 1500 g di acqua
  • 2 bustine di nero di seppia liquido
  • 1 cucchiaio di sale grosso
  • 15 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di farina di mais bramata

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 27.9 g
Calorieën 2606 kJ / 623 kcal
Vetten 19 g
Vezels 3.2 g
Koolhydraten 85.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...