Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Capesante
- 20 g di scalogno
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 50 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 30 grani di pepe rosa
- 18 capesante con la corolla, sgusciate e lavate (vedere consigli)
Puré
- 300 g di latte intero
- 700 g di patate, pelate e a fette sottili (3 mm)
- 1 pizzico di sale
- 30 g di burro
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 36 grani di pepe rosa
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1473 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 25.4 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 min
Crema di ceci con cozze piccanti
30 min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 godz. 10 min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Capesante al profumo di arancia
1 godz. 10 min
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2 godz. 55 min
Mousse di scampi e sogliole
35 min
Calamari Sottovuoto
50 min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35 min
Polpo su farinata di ceci
5h
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h