Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaio di coriandolo in polvere
- 2 cucchiaini di semi di cumino
- ½ cucchiaino di semi di cardamomo
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero, pelata (2 cm)
- 4 spicchi di aglio
- 3 peperoncini secchi piccanti
- 2 foglie di alloro secche
- 1 stecca di cannella
- 15 foglie di curry fresche (optioneel)
- 60 g di olio di cocco
- 300 g di cipolle affettate finemente
- 220 g di brodo vegetale
- 110 g di bevanda a base di cocco
- 1 cucchiaino di sale
- 850 g di zucca invernale, sbucciata, a dadini (2-3 cm)
- 170 g di anacardi
- riso bollito, a piacere
- mirtilli rossi disidratati, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1481 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1h 30min
Fagioli in agrodolce
35 min
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Couscous di cavolfiore (vegan)
15 min
Melanzane al curry (vegan)
50 Min
Insalata di verdure con salsa agli anacardi (vegan)
2h 45 min
Melanzane al miso sottovuoto
2h 45 min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1h
Quinoa germogliata con verdure raw
51h 25min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25min
Cavolfiore tikka masala
30 min
Lenticchie all'indiana
35 min