Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolla bianca a fette (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di acqua
-
200
g di aceto di mele
of 200 g di aceto bianco - 1 pizzico di sale
- 300 g di sarde fresche, deliscate e aperte a libro
- 40 g di uvetta sultanina
- 30 g di pinoli
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4221 kJ / 1009 kcal
- Eiwitten
- 75.5 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Zuppa di pesce Maiorchina
45min
Sarde in saor
24 Std. 30 Min
Dado di carne
45min
Salsa al cren
120h 10 min
Sarde a beccafico
35 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Bigoli in salsa
1h 30min
Giardiniera sott'aceto
721 Std. 25 Min
Caponata alla catanese
1h