Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolla bianca a fette (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di acqua
-
200
g di aceto di mele
of 200 g di aceto bianco - 1 pizzico di sale
- 300 g di sarde fresche, deliscate e aperte a libro
- 40 g di uvetta sultanina
- 30 g di pinoli
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4221 kJ / 1009 kcal
- Eiwitten
- 75.5 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Confettura di cipolle di Tropea
55min
Composta di cipolle rosse
2h
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Totani ripieni su crema di fave
1 Std. 30 Min
Sarde a beccafico
35 min
Tegamini di cipolle e alici
1h
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Sarde in saor
24u. 30min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Catalogna con olive e capperi
50 min