Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bigoli
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Salsa
- 200 g di cipolle a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di sarde fresche intere, eviscerate, pulite e spinate, in filetti
- 20 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1619 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Bigoli con ragù di anatra
2h
Manzo all'olio con polentina bianca
3 Std.
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Salsa bolzanina
15min
Kartoffelsalat
50 Min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10min
Polenta bianca morbida con sugo alle vongole
1h 55min
Sarde in saor
24h 30 min
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45 Min
Risi e bisi
40 Min
San Francisco
10min
Mojito analcolico
10min