Apparaten en accessoires
Salsa ai capperi
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
1 Ricetta completa
Ingrediënten
-
50 g di capperi sott'aceto scolati
-
1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
3 cucchiai di acqua
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Ricetta completa
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
1933 kJ /
462 kcal
Vetten
50.1 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
1.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Classiche italiane
10 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Salsa turca
10min
Panzanella di pane multicereali
5u. 20min
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40min
Panzanella con mandorle e acciughe
2u. 30min
Seppie in zimino
40min
Salsa ai porri caramellati
30min
Sarde in saor
24u. 30min
Bigoli in salsa
1u. 30min
Salsa appetitosa
10min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Pappa al pomodoro
35min
Castagnaccio
1u.