Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di capperi sott'aceto, scolati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiai di acqua
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 50.1 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paté ai due salmoni
1 godz.
Panzanella di pane multicereali
5h 20 min
Schiaccia campigliese
55 min
Salsa di cipolle al balsamico
35 min
Tapenade
10 Min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Vinaigrette zenzero e limone
5 Min
Salsa di cipolle rosse e mele
40min
Agliata verde
15 Min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min
Tartine tonno e ceci
30 min
Castagnaccio
1 godz.