Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di capperi sott'aceto, scolati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 cucchiai di acqua
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 50.1 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pinzimonio al Gorgonzola
30 min
Agliata verde
15 Min
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30min
Senape
5 Std. 15 Min
Concentrato di pomodoro
10 Min
Salsa turca
10 Min
Conserva di pomodoro con olive
1h 30min
Pappa al pomodoro
35 min
Confettura di carote
1h 5min
Marinatura all'aceto di mele
15 Min
Salsa selinuntina
15 Min
Salsa appetitosa
10 Min