Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di semolino
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli d'uovo
Ragù di verdure
- 100 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di carote a tocchetti (circa 1 cm)
- 100 g di piselli freschi
- 150 g di asparagi a tocchetti (circa 1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- burro q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Malfatti bergamaschi
40 min.
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2h 40min
Gnocchi di spinaci
55 min.
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi di patate
1óra 30p
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 min.
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min.
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1óra 30p
Gnocchi di polenta
25 min.
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2hod. 10min