Compatibele versies
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di patate e castagne
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 800 g di patate a fette
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di farina di castagne
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Sugo di porri e speck
- 30 g di burro morbido
- 200 g di porri, la parte bianca, a rondelle
- 150 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 150 g di speck a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2699.9 kJ / 645 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 97.6 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 6.1 g
Alternatieve recepten
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35min
Panna cotta ai mirtilli
6h 30min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Malfatti bergamaschi
40min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45 Min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 Std. 30 Min
Gnudi toscani
40min
Penne lisce al ragù di trevisana
40min
Penne integrali con fonduta di porri
50 Min