Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 600 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
Impasto
- 250 g di farina tipo 00
- 170 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 100 g di gorgonzola piccante a cubetti
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1130 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 28.8 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1u. 30min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50min
Strudel di verdure
2 godz.
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1u. 40min
Quiche ai finocchi e porri
1 godz. 10 min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1 godz. 10 min
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1u. 30min
Quiche di patate e cipolle
55min
Brisèe ratatouille
1u. 30min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2h 30min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1u. 20min