Orzo al curry, gamberi ed emulsione al basilico

Orzo al curry, gamberi ed emulsione al basilico

4.2 19 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 20 foglie di basilico fresco lavate e asciugate
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 750 g di acqua
  • 10 g di sale
  • 1 - 1 ½ cucchiaino di curry in polvere
  • 320 g di orzo perlato
  • 16 code di gambero sgusciate e pulite
  • 200 g di ceci lessi in scatola sgocciolati

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 36.4 g
Calorieën 1954 kJ / 467 kcal
Vetten 8.6 g
Vezels 10.2 g
Koolhydraten 65.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...