Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
60
g di anacardi spellati
of 60 g di mandorle pelate - 30 g di lievito alimentare alimentare
- ½ cucchiaino di sale marino integrale
Tagliatelle al farro
- 300 g di farina di farro + q.b. per infarinare
- 140 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Pesto di avocado
- 1 avocado maturo (circa 200 g), la polpa a pezzi (4-5 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 4 - 5 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- mandorle a lamelle tostate a piacere (optioneel)
- pomodori secchi a pezzi (1 cm) a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1736 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 26.4 g
- Vezels
- 7.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1óra
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1h 40 min
Formaggio vegan di macadamia (senza lattosio)
32h 50min
Farro asparagi e frittatina in forma
45 min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20 min
Pesto di avocado
15 min
Riso integrale al pesto di rucola
45 min
Zuppa di tofu e verdure
50min
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50min
Cous cous invernale
45 min
Pasta al pesto di cavolo nero
40 min
Besciamella (vegan)
15 min