Tagliatelle di farro al pesto di avocado

Tagliatelle di farro al pesto di avocado

4.6 11 beoordelingen
Voorbereiding. 55min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di anacardi spellati
    60 g di mandorle pelate
  • 30 g di lievito alimentare alimentare
  • ½ cucchiaino di sale marino integrale
Tagliatelle al farro
  • 300 g di farina di farro + q.b. per infarinare
  • 140 g di acqua
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
Pesto di avocado
  • 1 avocado maturo (circa 200 g), la polpa a pezzi (4-5 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 4 - 5 foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
  • 15 g di succo di limone spremuto fresco
  • 70 g olio extravergine di oliva
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • mandorle a lamelle (optioneel) tostate a piacere
  • pomodori secchi (optioneel) a pezzi (1 cm) a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 10.5 g
Calorieën 1736 kJ / 415 kcal
Vetten 26.4 g
Vezels 7.1 g
Koolhydraten 36.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...