Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva, + q.b.
- 8 pomodori piccoli
- 5 pizzichi di sale, a piacere
- 2 cucchiai di erba cipollina fresca
- 1 cucchiaio di erbe aromatiche della Provenza
- 1 uovo
- 250 g di ricotta
- 60 g di Feta, a dadini
- 2 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 1 cipolla, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1613 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4h 10min
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50 Min
Pere, formaggio e miele
15 min
Insalata tiepida di verdure con condimento alla senape
40 Min
Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort
40 Min
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Sformatini di verdure
50 Min
Pomodori ripieni al tonno
40 Min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1hod.
Rollè di radicchio
50 Min
Insalata di mele e formaggio
10 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min