Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva, + q.b.
- 8 pomodori piccoli
- 5 pizzichi di sale, a piacere
- 2 cucchiai di erba cipollina fresca
- 1 cucchiaio di erbe aromatiche della Provenza
- 1 uovo
- 250 g di ricotta
- 60 g di Feta, a dadini
- 2 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 1 cipolla, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1613 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25 min.
Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort
40 min.
Torta salata di pollo al basilico
1 godz. 25 min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1 godz. 40 min
Peperoni ripieni alla feta
55 min.
Pomodori ripieni con formaggio di capra
55 min.
Uova ripiene di prosciutto
15min
Pomodori ripieni al tonno
40 min.
Torta salata al tonno e ciliegini
1óra 30p
Sformatini di verdure
50 Min
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50 Min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min.