Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di porri a fettine
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di carote, pelate e a bastoncino
- 150 g di carote viola, pelate e a bastoncino
- 150 g di asparagi a tocchetti
- 150 g di bietole, le foglie a listarelle
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 507.2 kJ / 121.2 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di verdure
30 min
Minestra di cereali e verdure invernali
50min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50min
Marmitako di polpo
50min
Brodetto alla triestina
1h
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1h
Zuppa di uova e tofu
55min
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Zuppa gitana
1h
Zuppa di cavolo cappuccio
50min