Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 40 g di pinoli
- 40 g di mandorle a lamelle
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di zenzero secco macinato
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 700 - 750 g di cimette di cavolfiore
- 2 spicchi di aglio
- 4 cipollotti, a rondelle
- 4 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di funghi freschi a fette
- 30 g di vino bianco
- 500 g di acqua
- 300 g di patate americane dolci, pelate e a dadini (1 cm circa)
- 50 g di uvetta sultanina
- 80 g di spinaci baby freschi a pezzi
- 12 albicocche secche denocciolate, a striscioline
- ½ cucchiaino di sale, a piacere
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1721 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 22.3 g
- Vezels
- 12.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta raw all'arancia e mandorle
1ωρ. 30 λεπτ.
Couscous di cavolfiore (vegan)
15 λεπτ.
Salsa alle arachidi
1 godz. 20 min
Patate speziate
1 godz. 15 min
Insalata di broccoli con bacche di goji
10 min
Stufato di lenticchie al curry e pollo
8 Std. 45 Min
Vellutata di zucca e mela cotogna
1ωρ.
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50min
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Riso integrale con bietole
1 godz. 15 min
Zucca al curry
45 Min
Zuppa di quinoa
35min