Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla rossa a listarelle
- 90 g di speck a listarelle
- 50 g di vino rosso
- 250 g di pane di segale casereccio secco, a tocchetti
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 uova
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- erba cipollina fresca tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1086.2 kJ / 259.6 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 38.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle
1h
Leek and tattie soup
40 min
Maccheroni cheese
55 min
Zuppa di baita
45 min
Zuppa di latte
30 min
Crema di fagioli (Frijoles refritos)
25 min
Zuppa Thenthuk
1h
Zuppa di mais e patate con pancetta affumicata
50 min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min
Porri in crema delicata
35 min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 godz. 30 min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min