Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla rossa a listarelle
- 90 g di speck a listarelle
- 50 g di vino rosso
- 250 g di pane di segale casereccio secco, a tocchetti
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 uova
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- erba cipollina fresca tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1086.2 kJ / 259.6 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 38.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchetti de gris
30min
Subrics
50 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50 Min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30min
Salsa fagioli e feta
10min
Cirighet
30min
Zuppa di cipolle
1h
Minestra di castagne
1h 40min
Zuppa gratinata con pancetta e Fontina
1 Std. 10 Min
Zuppa del nord
1 Std. 10 Min
Zuppa di baita
45 Min