Zuppa di pane nero

Zuppa di pane nero

3.2 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
5 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di cipolla rossa a listarelle
  • 90 g di speck a listarelle
  • 50 g di vino rosso
  • 250 g di pane di segale casereccio secco, a tocchetti
  • 1 foglia di alloro fresca
  • 2 uova
  • 700 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • erba cipollina fresca tritata

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 38.2 mg
Eiwitten 11 g
Calorieën 1086.2 kJ / 259.6 kcal
Vetten 8.4 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 23.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...