Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla rossa a listarelle
- 90 g di speck a listarelle
- 50 g di vino rosso
- 250 g di pane di segale casereccio secco, a tocchetti
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 uova
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- erba cipollina fresca tritata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1086.2 kJ / 259.6 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 38.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Risotto timo e toma
35 min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1hod. 30min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2hod.
Crumble ai marron glacé
45 min
Insalata di sedano rapa e mele
10 min
Subrics
50 Min
Zuppa di baita
45 min
Zabaione caldo al passito
15 min
Minestra di porri e farro con pesto alle noci
50 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min