Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di foglie di cavolo verza a listerelle
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 160 g di fette di pane
- 200 g di pancetta affumicata a fette
- 200 g di Fontina a tocchetti
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2734 kJ / 653.5 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 45.8 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle
1h
Cavolfiori gratinati
50min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Indivia belga gratinata
1h 20min
Leek and tattie soup
40min
Crumble di verdure
1h 20min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Pie salata di zucca Butternut
1hod. 30min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1h 10min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1h 20min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1h 5min
Quiche di salmone e porri
1h 25min