Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di foglie di cavolo verza a listerelle
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 160 g di fette di pane
- 200 g di pancetta affumicata a fette
- 200 g di Fontina a tocchetti
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2734 kJ / 653.5 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 45.8 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 Std. 10 Min
Insalata riccia con pere e Gorgonzola
50 Min
Cipolle ripiene di zucca e rosmarino
1sa 30 dk
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1 Std. 5 Min
Zuppa di pane nero
30 Min
Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois
1 Std. 50 Min
Tortino di cardi alla fiorentina
1sa 30 dk
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Lasagne del boscaiolo
2 Std. 15 Min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1sa 30 dk
Zuppa di baita
45 Min