Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di foglie di cavolo verza a listerelle
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 160 g di fette di pane
- 200 g di pancetta affumicata a fette
- 200 g di Fontina a tocchetti
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2734 kJ / 653.5 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 45.8 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min
Leek and tattie soup
40min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1 godz. 5 min
Zuppa di baita
45min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Strüdel uva e salsiccia
2h
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1h
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Terrine di polenta gratinata con salsa ai funghi
1h 15 min
Quiche asparagi e bacon
1h 45min