Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di foglie di cavolo verza a listerelle
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 20 g di burro + q.b.
- 160 g di fette di pane
- 200 g di pancetta affumicata a fette
- 200 g di Fontina a tocchetti
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2734 kJ / 653.5 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 45.8 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10 min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Minestra di castagne
1h 40 min.
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1 Std. 30 Min
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50min
Paccheri ripieni di carciofi gratinati
1h 10 min
Flan di funghi porcini
1h
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Baccalà alla cappuccina
55min
Subrics
50min
Rosette al radicchio
2h
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min