Zuppa gratinata con pancetta e Fontina

Zuppa gratinata con pancetta e Fontina

4.7 15 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di foglie di cavolo verza a listerelle
  • 800 g di acqua
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 20 g di burro (optioneel) + q.b.
  • 160 g di fette di pane
  • 200 g di pancetta affumicata a fette
  • 200 g di Fontina a tocchetti
  • 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 32 g
Calorieën 2734 kJ / 653.5 kcal
Vetten 45.8 g
Vezels 6.2 g
Koolhydraten 35.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...