Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di farina tipo 00
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 - 2 acciughe sott'olio ben scolate
- 1 spicchio di aglio
- 90 g di burro a pezzi
- 600 g di acqua
- 500 g di cimette di cavolfiore, lavate e asciugate
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 920 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 Min
Cavolfiori gratinati
50 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40 Min
Contorno di verdure
25 min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Verdure all'orientale
10min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 min
Crocchette di melanzane agli anacardi e sesamo
40 Min
Ratatouille
40 Min
Vellutata di indivia belga e speck
50 Min
Cime di rapa e cous cous
35 min
Broccoli in salsa di ceci
40 Min