Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di farina tipo 00
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 - 2 acciughe sott'olio ben scolate
- 1 spicchio di aglio
- 90 g di burro a pezzi
- 600 g di acqua
- 500 g di cimette di cavolfiore, lavate e asciugate
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 920 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso in torta verde
1 Std. 30 Min
Broccoli in salsa di ceci
40min
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Peperoni ripieni
1 godz. 5 min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1 Std. 20 Min
Insalata di sedano bianco
15 Min
Moussaka di lenticchie
1 Std. 30 Min
Polpette di kale
40min
Uova e lenticchie con salsa al caprino
55 min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40min
Gratin di zucca e castagne
1 Std. 10 Min