Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di farina tipo 00
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 - 2 acciughe sott'olio ben scolate
- 1 spicchio di aglio
- 90 g di burro a pezzi
- 600 g di acqua
- 500 g di cimette di cavolfiore, lavate e asciugate
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 920 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1h 30min
Cheesecake al forno con fagiolini
2h
Contorno di cavolo riccio al cocco
25min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1h 20min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Grano con crema di cavolfiore e prosciutto
40min
Terrina di verdure e uova
3h 20min
Broccoli in salsa di ceci
40min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.