Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b per ungere
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco piccolo
- 3 zucchine a dadini (circa 5 mm)
- 300 g di funghi champignon a fette
- 1 cucchiaino di sale .+ q.b.
- 1 cucchiaino di pepe + q.b.
- 750 g di acqua
- 150 g di quinoa bianca
- 2 uova
- 15 pomodorini ciliegia a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20 Min
Burger di pollo e quinoa
50min
Polpettine di quinoa rossa al salmone
1h 15min
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1h 5min
Polpette di quinoa e salmone (senza glutine)
1h 10 min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45min
Verdure gratinate con panure di anacardi (vegan)
1h
Mattonelle di miglio in salsa
45min
Paté di lenticchie rosse al curry
4 Std. 10 Min
Mini burger di broccoletti e ceci
1 godz. 35 min
Quinoa con verdure e frittata al vapore (senza glutine)
55min