Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 125 g di farina bianca tipo 0
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 35 g di acqua
Ripieno
-
20
g di mandorle sgusciate
of 20 g di pistacchi al naturale - 50 g di miele
- 50 g di burro
- 1 arancia, il succo spremuto fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di cipolla bianca in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di radicchio rosso di Chioggia, pulito e a listarelle
- 150 g di Asiago a fette (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2389 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 47.9 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strudel verza e porri (vegan)
2h
Rollè di radicchio
50 Min
Peperoni ripieni alla feta
55min
Gratin di zucca e castagne
1 Std. 10 Min
Plumcake salato vegetariano
1 Std. 15 Min
Mini quiche al radicchio
1 Std. 10 Min
Rosette al radicchio
2h
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1 Std. 15 Min
Torta salata al tonno e ciliegini
1 Std. 30 Min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1 Std. 20 Min
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min