Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di farina integrale
- 1 pomodoro secco
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di fagioli borlotti in scatola, lavati e sgocciolati
- 1 uovo
- pangrattato q.b.
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di burro
- 400 g di foglie di spinaci freschi
- 50 g di mandorle pelate
- 3 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2159 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 25.2 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 30.8 g
- Vezels
- 11.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettine di ceci
1h 5min
Burger piselli e ricotta
35 min
Mini burger di broccoletti e ceci
1h 35 min
Burger di fagioli e feta
1h 35 min
Polpette di fagioli e rosmarino
20 min
Bacon burger
35 min
Spiedini di crocchette di fagioli
50 min
Rosso burger
1h 35 min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20min
Burger vegetale con salsa allo yogurt
1 Std. 10 Min
Polpette di spinaci
35 min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 min