Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 600 g cipolle rosse, tagliate a metà in senso orizzontale
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di carote, pelate e a cubetti (1 cm circa)
- 200 g di zucchine a cubetti (1 cm circa)
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di origano secco
- 10 g di pangrattato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 498 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 7.7 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Frittata ai piselli con chutney di pomodoro
1h 10min
Peperoni ripieni
1 Std. 5 Min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Pesto alle foglie di carota
10min
Spiedini di frittata alle erbe
1u.
Costine marinate al finocchio e curcuma con cipolline
12sa 55 dk
Sgombri all'agro
1u. 45min
Cipolle al gratin
1u.
Porri in agrodolce al Varoma
30min
Peperoni ripieni alla barese
55min
Insalata di pesce spada e pinoli
40min