Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di scalogno a pezzi
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati 10 minuti in acqua e strizzati
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di patate, pelate e pezzi
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di quinoa in chicchi (vedere consiglio)
- Parmigiano reggiano grattugiato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 44.6 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di quinoa e lenticchie
35min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40 Min
Minestra di orzo e piselli secchi
1 Std.
Minestra di miglio e filetti di gallinella
40 Min
Pilaf di lenticchie e bulgur con zucca verde e gialla
1 Std.
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Tabulè di quinoa
40 Min
Zuppa di lenticchie rosse
50min
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50min
Minestra di grano saraceno e cicoria
55min
Zuppa di quinoa
35min
Zuppa di lenticchie
50min