Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di burro
- 200 g di pancetta affumicata a cubetti
- 200 g di cipolle, a fette (0.5 mm circa)
- 250 g di cavolo rosso, a listerelle (0.5 mm circa)
- 50 g di vino rosso
- 200 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
- 3 bacche di ginepro
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di salsiccia di maiale affumicata a pezzi (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1853 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 35.1 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2hod.
Zuppa di rape
40 Min
Zuppa gitana
1hod.
Cavolo rosso stufato
45 min
Zuppa di cipolle
1hod.
Jota triestina
2hod.
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1 godz. 5 min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1hod.
Vellutata di verza al vino bianco
50 Min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 Min