Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di patate, pelate e a dadini
- 1 cipolla (circa 50 g) a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di foglie di lattuga verde, lavate e asciugate a listarelle
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
-
500
g di brodo di pollo
of 500 g di brodo vegetale - 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di pecorino grattugiato
- 8 crostini di pane
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1577 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 35.1 g
- Vetten
- 23.6 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Crema di carote all'arancia
30 min
Vellutata di carciofi e taleggio
55 Min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 menit
Vellutata di cavolfiore
50 menit
Crema di finocchi
35 Min
Crema di pomodoro
30 min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Vellutata d'inverno
50 menit
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 Min
Crema di zucchine
30 min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10 min
Crema di broccoli e porri
45 Min