Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di patate, pelate e a dadini
- 1 cipolla (circa 50 g) a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di foglie di lattuga verde, lavate e asciugate a listarelle
- 2 pizzichi di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
-
500
g di brodo di pollo
of 500 g di brodo vegetale - 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di pecorino grattugiato
- 8 crostini di pane
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1577 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 35.1 g
- Vetten
- 23.6 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Crema di finocchi
35min
Vellutata di asparagi
45min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Crema di zucchine
30min
Crema di asparagi e curcuma
35min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min
Crema di carote all'arancia
30min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50min
Vellutata alle nocciole
1h
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10min
Vellutata fredda di zucchine e menta
1h 30min