Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di patate, pelate e a dadini
- 1 cipolla (circa 50 g) a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di foglie di lattuga verde, lavate e asciugate a listarelle
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
-
500
g di brodo di pollo
of 500 g di brodo vegetale - 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di pecorino grattugiato
- 8 crostini di pane
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1577 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 35.1 g
- Vetten
- 23.6 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Vellutata di castagne con porcini
50 Min
Crema di spinaci e Asiago
45 min
Crema di melanzane grigliate
35 min
Crema di carote all'arancia
30 min
Crema di topinambur e tartufo
55 Min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2hod.
Crema fredda di barbabietole e yogurt
15 min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 Std. 10 Min
Vellutata di carote e pastinaca
50 Min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Crema di broccoli e porri
45 min
Crema di finocchi
35 min