Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di acqua
- 3 cucchiaini di sale
- 300 g di riso a chicco lungo
- 150 g di carote, pelate e a pezzi (3 cm)
- 200 g di porro a fettine
- 400 g di zucchine a pezzi (3 cm)
- 200 g di melanzane a pezzi (3 cm)
- ½ peperone verde a pezzi (3 cm)
- ½ peperone rosso a pezzi (3 cm)
- 80 g di olio di oliva
- 300 g di cipolle a metà
- 4 spicchi di aglio
- 40 g di pomodori a metà
- 30 g di coriandolo fresco
- 100 g di vino bianco
- 200 g di latte di cocco
- 1 cucchiaio di curry in polvere
- ¼ di cucchiaino di zafferano in polvere
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di anice in polvere
- 1 cucchiaino di cardamomo in polvere
- ½ cucchiaino di zucchero
- 30 g di farina di cocco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1721 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Noodles con verdure al curry
35 min.
Ala hodi (Patate al curry)
40 min.
Riso Kashmiri
30 min.
Chili (vegan)
40 min.
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min.
Zuppa di miso con verdure
30 min.
Tofu al cartoccio con verdure
40 min.
Stufato di lenticchie al curry e pollo
8 Std. 45 Min
Zuppa di tofu e verdure
50 Min
Cous cous di cavolfiore e verdure raw
20 Min
Lenticchie all'indiana
35 min.
Vermicelli saltati con verdure miste
40 min.