Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di indivia belga a pezzi
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di speck a fettine
- 150 g di panna (35% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1058 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata alle nocciole
1h
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10min
Crema di carote all'arancia
30 min.
Vellutata di carote viola
45 min.
Crema di barbabietola
10min
Vellutata di verza al vino bianco
50 Min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 Min
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Crema di finocchi
35 min.
Vellutata fredda di zucchine, zafferano e ricotta
2 Std.
Zuppa del nord
1h 10min
Vellutata di zucchine con feta
50 Min