Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di indivia belga a pezzi
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di speck a fettine
- 150 g di panna (35% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1058 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di porri e radicchio
55 min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2 Std.
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Crema di carote e mandorle
40 min
Vellutata di asparagi
45 min
Vellutata di zucchine con feta
50 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min