Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di acqua
- 500 g di cimette di cavolfiore colorate
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- mandorle a lamelle q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 594 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate e barbabietola
50min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50min
Crema di barbabietola
10 min
Gazpacho finocchio e mela
15min
Purè di zucca e porri
45min
Purè di finocchi
35min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40min
Crema di broccoli con mandorle (senza lattosio)
35min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50min