Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di porro a pezzi
- 250 g di patate, pelate e a rondelle sottili
- 400 g di radicchio di Treviso a listarelle
- 50 g burro a pezzi
- 150 g di acqua
- 500 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- crostini di pane q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2709 kJ / 647.5 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 54.5 g
- Vetten
- 36.5 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di indivia belga e speck
50min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata di porri
40min
Vellutata di finocchi e carote
35min
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di riciclo
50min
Vellutata di asparagi
45min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Crema di finocchi
35min
Vellutata di zucca
30 min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min