Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di carote, pelate e a pezzi
- 100 g di cipolla in quarti
- 1 cucchiaino colmo di timo, le foglioline lavate e asciugate
- 3 gambi di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di pancetta
- 500 g di lenticchie cotte, sciacquate e scolate
- 50 g di pane pugliese tipo Altamura tritato
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 753 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 7.5 g
- Vezels
- 6.7 g
Alternatieve recepten
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Crostata salata con crema di cannellini (vegan)
1 Std. 30 Min
Sformato di fagioli dell'occhio
50min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35min
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1h
Svizzere vegetariane
1 Std. 30 Min
Polpette di fagioli e rosmarino
20 Min
Spiedini di crocchette di fagioli
50min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20 min
Burger piselli e ricotta
35min
Mini burger di broccoletti e ceci
1 godz. 35 min