Passata di finocchi con ragù di calamari

Passata di finocchi con ragù di calamari

4.4 31 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

Ragù di calamari
  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 3 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di calamari freschi a pezzi
  • 30 g di vino bianco secco
  • 1 pizzico di sale
  • 100 g di passata di pomodoro
Vellutata
  • 500 g di bulbi di finocchio a pezzi
  • 450 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 30 g di liquore all'anice

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 10.2 g
Calorieën 632 kJ / 151 kcal
Vetten 8.6 g
Koolhydraten 4.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...