Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù di calamari
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco piccante
- 3 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di calamari freschi a pezzi
- 30 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 100 g di passata di pomodoro
Vellutata
- 500 g di bulbi di finocchio a pezzi
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di liquore all'anice
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 632 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 8.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e scampi
2u.
Vellutata di asparagi
45 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Polpo al vino rosso
1u.
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1u.
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50min
Palamita in crema di finocchio
35min
Crema di topinambur e tartufo
55min