Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pizzichi di sale
- 800 g di radicchio rosso di Verona rosso di Treviso, in quarti (nel senso della lunghezza)
- 300 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di zucchero
- 100 g di acqua
- 100 g di aceto di vino bianco
- 100 g di uvetta, ammollata in acqua e strizzata
- 50 g di pinoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1243 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 14.2 g
- Vezels
- 8.6 g
Alternatieve recepten
Contorno di verza
35 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Zucchine alla menta
30min
Fagioli alla veneta
1h 30min
Porri in agrodolce al Varoma
30min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 Std. 5 Min
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1 Std.
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 Min
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Peperoni con capperi
40 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min