Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 400 g di barbabietole rosse cotte a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 621 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di broccoli raw
25min
Torta di uva
3h
Crema di barbabietola
10 min
Risotto fiorito alla rapa rosa e noci con quenelle di ricotta ed erbe aromatiche
40 λεπτ.
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 godz. 10 min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40 λεπτ.
Vellutata di cavolfiore
50min
Crema di lattuga e menta
35min
Purè di cavolo viola
40 λεπτ.
Risotto alla barbabietola e bacon croccante
35min
Vellutata di carote
35min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h