Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
- 800 g di vongole, fresche e spurgate
- 500 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 546 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 8.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalatina di calamari e pepe rosso
1 Std.
Vellutata di ceci e gamberi
40 Min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1 Std.
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Crema di ceci con cozze piccanti
30 min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 Min
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1 Std. 30 Min
Mousse di baccalà
45 min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 min
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.
Anelli di totano su crema di piselli
40 Min