Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1000 g di acqua
- 2 - 3 grani di pepe nero (optioneel)
- 480 g di zucca pulita, a pezzi (4-5 cm)
- 10 g di burro per imburrare
- 2 cucchiai di pangrattato per infarinare
- 70 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 448 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 Std. 30 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 min
Flan al cavolo viola
55min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1h 20 min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Flan di carote
50min
Flan di cavolfiore
45min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1 Std. 30 Min
Cocottine di zucca e ricotta
50min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10 min
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min