Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1000 g di acqua
- 2 - 3 grani di pepe nero (optioneel)
- 480 g di zucca pulita, a pezzi (4-5 cm)
- 10 g di burro per imburrare
- 2 cucchiai di pangrattato per infarinare
- 70 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 448 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffin salati alle puntarelle e cappuccio rosso
1 Std.
Cocottine di zucca e ricotta
50 Min
Flan di cavolfiore
45 Min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1 Std. 10 Min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Polpettine alla zucca
1 Std. 25 Min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Flan di carote
50 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min