Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 300 g di carote a tocchetti (2x2 cm)
- 200 g di piselli surgelati
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- burro q.b.
- pangrattato q.b.
- 40 g di Taleggio (in 4 pezzi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 703.4 kJ / 168 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 320.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan di carote
50min
Tortini di zucca
1h 20 min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1h 20 min
Torrette di patate ai broccoli
1h
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 min
Sformatini di finocchi
1h 30min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1h 20 min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Cocottine di zucca e ricotta
50min