Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- ½ peperoncino
- 1 pizzico di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di ceci in scatola, sgocciolati
- 50 g di acqua
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 8 fette di pane bianco per tramezzini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1243 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 33.4 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema spalmabile alla mortadella
15 Min
Tris di salse per aperitivo
30 Min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30 Min
Crema spalmabile al tonno
15 Min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 Min
Pomodori ripieni al tonno
40 dk
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Insalata di ceci con pesto di salvia
1 Std. 10 Min
Polpettone ricotta e tonno
45 Min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 dk
Sformatini low carb di ricotta alla curcuma e salmone
35 dk
Polpettone di tonno
35 dk