Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- ½ peperoncino
- 1 pizzico di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di ceci in scatola, sgocciolati
- 50 g di acqua
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 8 fette di pane bianco per tramezzini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1243 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 33.4 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di tonno
35 Min
Salsa ai capperi
10min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min
Crema spalmabile al salmone
10min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10min
Polpettone di pollo con pistacchi
45 dk
Tacchino in salsa tonnata allo yogurt
2h
Crostini di polenta con tonno affumicato
1sa
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1h 20min
Pomodori ripieni al tonno
40min
Mousse di salmone su tartine di segale
15min