Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- ½ peperoncino
- 1 pizzico di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di ceci in scatola, sgocciolati
- 50 g di acqua
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 8 fette di pane bianco per tramezzini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1243 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 33.4 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2 Std.
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 Min
Crema spalmabile al salmone
10 Min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10 Min
Salame di patate e tonno
6h 30 min
Pesto di robiola al sapore di mare
10 Min
Crostini integrali con lardo, mele e pancetta
50 min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40 min
Bicchierini capresi
30 min
Pomodori ripieni al tonno
40 min
Crema di burrata con verdure
1 godz. 5 min