Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- ½ peperoncino
- 1 pizzico di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di ceci in scatola, sgocciolati
- 50 g di acqua
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 8 fette di pane bianco per tramezzini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1243 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 33.4 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bicchierini capresi
30min
Crema spalmabile al salmone
10 Min
Crostini di pane integrale con crema al caprino, capperi e pinoli
3 Std.
Tramezzino con patè di carciofini, crema di ricotta e bresaola
20 Min
Crostini integrali con lardo, mele e pancetta
50min
Stuzzichini di Pasqua
1 Std. 30 Min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10 Min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Tacchino in salsa tonnata allo yogurt
2h
Tris di salse per aperitivo
30min
Pesto di ricotta e noci
10 Min