Zuppa di farro e castagne
TM6 TM5 TM31

Zuppa di farro e castagne

4.3 (64 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1350 g di acqua (di cui 850 calda)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 250 g di farro perlato
  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di verdure miste (zucca, carote, patate, zucchine) a tocchetti
  • 1 foglia di alloro fresca
  • ½ - 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 12 castagne cotte e pelate a pezzi
  • pepe nero macinato q.b.

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1512.5 kJ / 361.5 kcal
Eiwitten
10.3 g
Koolhydraten
58.5 g
Vetten
9.3 g
Verzadigd vet
1.3 g
Vezels
13 g
Natrium
630.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten