Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1350 g di acqua (di cui 850 calda)
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di farro perlato
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di verdure miste (zucca, carote, patate, zucchine) a tocchetti
- 1 foglia di alloro fresca
- ½ - 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 12 castagne cotte e pelate a pezzi
- pepe nero macinato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1512.5 kJ / 361.5 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 58.5 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 13 g
- Natrium
- 630.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di farro alla contadina
50 Min
Zuppa di castagne
1 Std.
Minestra di cereali e ceci
45 Min
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1 Std. 5 Min
Minestra finocchi, orzo e farro
1 Std.
Zuppa d'orzo e fagioli
50 Min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 Min
Minestra di farro e ceci
1 Std. 10 Min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1 Std.
Zuppa di farro e fagioli
1 Std.
Zuppa al profumo di curcuma
1 Std.
Zuppa di legumi e cereali
1 Std.